amandatyren.blogg.se

Den här bloggen är till för er som vill följa min vistelse som Au Pair i Skottland.

Det börjar närma sig....

Kategori: Allmänt

Idag har det hänt en massa grejer som har med min kommande resa att göra! Först och främst har jag äntligen satt mig ner och börjat skriva min packlista (låt mig säga att den blev ganska lång, ooops) Därefter har jag fått kontakt med en massa andra tjejer som ska vara Au pair i England! Oturligt nog kommer de flesta av dem bo nära London och alltså inte så nära mig. Men vi kommer hålla kontakten och förhoppningsvis träffa varandra på små utflykter i landet under Au pair -året! Skoj!
Dagarna innan har jag skaffat mig en ny dator (YEAY!!) så nu kan jag äntligen dela med mig av bilder till bloggen också. (Det kunde jag tydligen inte via iPhone och iPad...) Dock har jag inte så många speciella bilder att visa, men kan ju visa en bild på området där jag kommer bo! Tycker verkligen det ser supermysigt ut!
Sen har jag kollat upp en massa med flygbolagen, hur mycket vikt man får ta med och hur mycket det skulle kosta om man vill ta med sig mer, osv... Allting ser mycket lovande ut! :D

Jag längtar något så otroligt mycket nu, samtidigt som det känns lite läskigt och väääldigt nervöst... Men jag har verkligen fått en underbar familj verkar det som, så det ska nog bli hur bra som helst!
Kan knappt vänta tills jag får träffa dem! :D

Nej, nu ska jag sova och imorgon får jag fortsätta på min lååånga packlista, hihi.

God natt!