amandatyren.blogg.se

Den här bloggen är till för er som vill följa min vistelse som Au Pair i Skottland.

Bilder från Isle of Skye

Kategori: Allmänt

Här kommer äntligen de efterlängtade bilderna från min och Lauras resa till Isle of Skye! Nu har vi nämligen fått wifi i det nya huset så jag har faktiskt haft tid att ladda upp alla bilderna (Många bilder=låååång tid...)
Finns inget mer att tillägga än: Enjoy! :D
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

  • Martina säger:

    Åååh så underbart vackert! Jag hade väldigt gärna varit med dig där:) Jag får verkligen minnen från Blue Mountains från bilderna när du badar i vattenfallet :) Men det måste varit kallt va? För ni hade rätt mycket kläder på er på de andra bilderna ;) Fast ändå finare än när du var där sist gissar jag :) Stor kram!

    Svar: Ja det var så vackert! 😍 Och nej, det var faktiskt inte kallt alls! Det var perfekt väder - inte för varmt när vi hade jacka (regnjacka, så tunn) på oss och inte alls kallt när vi gick utan jacka! Vattnet hade en behaglig temperatur - det är sååå mycket kallare i havet mitt i sommaren i Åhus!!! Och efteråt kunde jag stå, blöt, i bikini i solen och lufttorka :) vi hade verkligen riktigt tur med vädret! :) (Det är det som är grejen med vädret i Skottland. Det är aldrig "det ena eller det andra" - det är alltid BÅDA!)
    Amanda Tyrén

    2014-06-18 | 13:27:46

Kommentera inlägget här: