amandatyren.blogg.se

Den här bloggen är till för er som vill följa min vistelse som Au Pair i Skottland.

Dag 58 - HAPPY HALLOWEEN!

Kategori: Allmänt

Igår kom vi hem mycket sent, faktiskt så kom vi hem idag! Haha, så det blev inget skrivande på bloggen då.. Klockan var halv fyra när jag gick och la mig.... Hmm.... 3 och 1/2 timmes sömn inatt.. Helt okej, eller?? ;)
 
Dagen igår började med att jag gick upp med barnen och sen vid frukost kom Agnes och Martina och fick träffa de. Till en början var de ganska så blyga om man säger så, men Lucy var ändå ganska nyfiken! Svår kombination det där!
Så vi åkte allihopa och lämnade de på skola och dagis och sen körde vi till home bargains så Agnes och Martina fick se den affären. Vi köpte lite grejer där och sen åkte vi vidare till stan och gick omkring i olika småaffärer. På poundland träffade vi tom Ebba!! Blev så glad att de fick prata lite med henne iaf, för från början skulle det inte bli av överhuvudtaget. Ebbas föräldrar är nämligen här nu, de kom samma dag som Agnes och Martina och ska åka samma dag som de med, så vi fick inte riktigt ihop det med träff.. Men nu var de på poundland samtidigt som oss!! Så det blev lite snack iaf, vilket jag tyckte var jätteroligt! :)
 
Sen gick vi vidare och hamnade till slut på the pancake house och åt vår lunch. Så mysigt att sitta tillsammans igen och äta lite god mat och prata om allt som hänt! Saknat de sååååå!
Efter det hämtade jag mina glasögon som jag lämnade in på morgonen bär vi kom hit och då var de lagade!!! Yeay! Räddad!!! XD
 
Sen gick vi i några fler affärer innan vi gick och hämtade Beth. Då gick vi till T.K.Maxx och sen till en kulle som sträcker sig högt upp. Vi klättrade uppför trapporna, genom den jättefina trä-alléen och sen var vi på toppen där man kunde se hela Elgin som utsikt. I bakgrunden vilade bergen och jag häpnade över varför jag inte gått hit förrän nu.. Haha! Så fint!! Och det tyckte Agnes och Martina och Beth också förstås :)
 
Sen gick vi ner igen och körde tillbaka till huset där Ellie avslutat karva pumporna - det blev en tingeling och en rapunzel pumpa! Så snygga!! Så duktig hon varit!!
Sen körde hon och Beth och hämtade Lucy och sen körde de till ett kalas de var bjudna till. Då förberedde vi vår middag som Ellie skulle laga till lite snabbt när de kom hem igen och sen fick vi upp på rummet och gjorde vid oss! Var så mysigt att få göra vid oss tillsammans igen!!! :D
 
När Ellie, Beth och Lucy kom hem igen (Beth iklädd tingeling och Lucy rapunzel!) så var jag, Agnes och Martina färdigmålade och halloweenaktiga!! Då åt vi vår middag och sen satt vi på rummet och pratade och drack lite god baileys och sen vid halv elva tog vi taxi till stan och gick ut på ett uteställe. Vi tog varsin drink och sen flöt kvällen på! Vi hade trevligt, satt och pratade med varandra och andra personer, dansade och hade allmänt roligt! Så då blev det att vi inte åkte hem förrän lite i tre... Hmm.. Haha! Så nu är jag trött, ska snart väcka barnen med Ellie och sen är det body pump..... Men roligt hade vi! 
 
 

Kommentarer

  • Julia säger:

    Vad lustigt! Tänkte precis frågat om du varit uppe på ladyhill :)
    Vad snygg du var på halloween!

    Svar: Åh, är det Ladyhill det heter? Men, ja, nu har jag äntligen iaf!!TACK!! :D
    Amanda Tyrén

    2013-11-03 | 10:31:06

Kommentera inlägget här: